Omaelämäkerran kirjoittaminen – Autamme sinua onnistumaan!
Kirjoita elämäsi tarinat
Tule mukaan aloittamaan uutta tai jatkamaan kesken jäänyttä käsikirjoitusta!

Elämäkerran kirjoittaminen – tallenna muistosi ja tarinasi
Eletty elämä on hajallaan paitsi muistoissa myös kirjeissä, päiväkirjoissa, perhealbumeissa, puhelimien ja tietokoneiden uumenissa, nykyään myös sosiaalisessa mediassa. Kaikki nämä tiedot häviävät, toiset hitaammin, toiset nopeammin.
Olet ehkä ajatellut, että jonain päivänä käyt paperit läpi ja panet muistot järjestykseen. Kokoat sekalaiset merkinnät tarinoiksi ja ehkä julkaiset ne kansien välissä.
Moni haaveilee oman tai jonkun läheisen elämäkerran kirjoittamisesta, mutta hanke ei ota käynnistyäkseen, tai se hiipuu alkuunsa.
Nyt on tullut oikea aika. Elämäkerran avulla talletat muistot ja kokemukset yhteen paikkaan. Elämäkerta on tietovarasto ja dokumentti, joka säilyy.
Kurssi täytti ja ylitti odotukseni. Opin katsomaan mennyttä anteeksiantavasti uusista näkökulmista edelleen työstäen. Toivon että voin välittää jälkipolville merkityksellisimmät asiat kirjoitukseni kautta muistoksi! KIITOS!
–Marja Tolvanen, Kirjoita elämäsi tarinat -kurssipalaute
Voinko osallistua kurssille ilman aiempaa kirjoituskokemusta?
Kyllä! Kurssimme on suunniteltu tukemaan kaikkia kirjoittajia. Sinun ei tarvitse osata mitään – halu kertoa elämästäsi riittää.
Sekä aloittelevat että kokeneet kirjoittajat kertovat saaneensa kurssilta uusia oivalluksia ja voimaa omaan kirjoittamisen prosessiinsa.
Kurssin käyneet ovat kertoneet, että käytännön ongelmat ratkeavat, kunhan kirjoittamisessa pääsee vauhtiin. Ja vauhtiin pääsee, kun löytää oikeat kertomisen tavat ja oivaltaa tehtävänsä todellisen tarkoituksen. Siinä ohjaus ja ryhmän tuki ovat iso apu.
Ketä varten kirjoittaisin tarinani?
Elämästä kertominen on lahja itselle ja läheisille. Lapset ja lapsenlapset voivat olla vielä liian nuoria kysyäkseen ja tutustuakseen kunnolla vanhempiinsa ja isovanhempiinsa, mutta myöhemmin he haluavat tuntea juurensa.
Ystäväni isä koki, että aikuiset lapset ovat nähneet hänen elämästään vain kapean siivun, kotiminän. Hän halusi kertoa, mitä kaikkea muuta hän on ollut, jotta lapset voisivat viimein tutustua häneen. Vanhemmat antavat lapsilleen ja lapsenlapsilleen arvokkaan lahjan, jos he kertovat rehellisesti elämänsä eri puolista: iloista, huolista, virheistä, peloista, toiveista, rakkaudesta ja onnistumisista.
Läheisten lisäksi elämää kannattaa muistella itseään varten. Elämän kertominen on elämän ymmärtämistä. Muistelijan mieleen nousee aina myös uusia muistoja, löytöjä menneisyydestä, jolloin eletty elämä saa laajuutta. Voi perustellusti sanoa, että muistelija tulee enemmän omaksi itsekseen. Saatat todeta kesken kirjoittamisen: ”Nyt ymmärrän, miten kaikki kävi ja miksi nyt on näin.”
Onko kirjoittaminen terapeuttista?
Kirjoittamalla voit huomata omat voimasi. Menneisyyteesi saattaa liittyä tunnetaakkoja ja voit kohdata asioita, joista olet tottunut vaikenemaan. Kirjoittamalla voit kuitenkin käsitellä niitä turvallisesti, juuri siinä laajuudessa kuin haluat. Sinä valitset mistä kirjoitat ja minkä verran.
Sinulla on vihdoin mahdollisuus löytää sanoja kokemuksille, jotka ovat aikanaan olleet liian vaikeita käsittää ja ymmärtää. Kun löydät tunteille kirjallisen muodon, saat raskaat asiat ulos itsestäsi ja mieli kevenee. Kirjoittamisen terapeuttinen voima on tunnettu kauan ja todennettu tutkimuksissa.
Vaikka kipeistä asioista kirjoittaminen voi auttaa vapautumaan, jokainen valitsee tietenkin itse, mistä kirjoittaa ja minkä verran avaa kokemuksiaan. Kirjoittamisen eheyttävä voima toimii riippumatta siitä, julkaisetko tarinasi vai et.
Kehtaanko kirjoittaa rehellisesti?
Saatat ehkä epäillä, uskallatko kirjoittaa. Saatat pohtia, kehtaatko kirjoittaa rehellisesti ja kuinka paljon uskallat paljastaa. Ehkä pelkäät, että joku loukkaantuu ajatuksistasi.
Älä anna näiden huolien rajoittaa liikaa. On monia ratkaisuja siihen, miten voit kirjoittaa arkaluontoisista aiheista muita loukkaamatta. Käsittelemme tätä kysymystä kurssilla yleisellä tasolla, ja etsimme ratkaisuja myös tapauskohtaisesti.
Muista että tekstiä voi aina muokata ja tiettyjä kohtia poistaa – lopullisen päätöksen julkaisusta teet sinä.
Minkälainen rakenne elämäkerrassani voisi olla?
Kirjan kirjoittaminen omasta elämästä onnistuu monella eri rakenteella. Kronologinen tapahtumajärjestys on elämäkerran tavallisin kerrontamuoto, mutta sille on paljon vaihtoehtoja. Koko elämäntarinaa ei tarvitse pitää tavoitteena – elämästä voi kirjoittaa myös jonkin tietyn ajanjakson osalta.
Eräs kirjoittaja löysi päiväkirjat, jotka hän oli kirjoittanut viettäessään perheensä kanssa kevään 1990 Kreikan saaristossa. Hän kysyi: “Mitä arvelet? Luuletko, että päiväkirjoista saisi irti jotain enemmän? Ehkä muistoja lapsillemme ja heidän lapsilleen?”
Kyllä, päiväkirjat ovat kirjoittajalle aarreaitta! Ne sisältävät autenttisia merkintöjä muistojen tueksi. Ne ovat konkreettinen lähtökohta, jonka avulla on helppo edetä. Elämäkerran voi aivan hyvin rajata yhteen osakokonaisuuteen elämän jatkumossa.
Toinen hyvä vaihtoehto on temaattinen rajaaminen. Voit kertoa elämästäsi sinulle tärkeän teeman näkökulmasta, olkoon se vaikka äitiys, isyys, lapsettomuus, työura, suuri menetys, tärkeä harrastus tai muu aihe.
Koko elämää ei tarvitse saada kerralla haltuun. Sinulla on lupa kohdistaa katseesi kaikkein oleellisimpaan. Se helpottaa työtäsi ja kirkastaa lopputulosta.
Olenko sopivan ikäinen kirjoittamaan elämäkerran?
Elämäkerran voi kirjoittaa missä iässä tahansa. Monelle kirjoittaminen tulee ajankohtaiseksi eläkeiässä, kun arki hiljenee ja on paremmin aikaa pysähtyä. Mutta yhtä hyvin elämäntarinaa voi alkaa koota aiemminkin. Usein sysäyksen antaa jokin elämänmuutos: lasten kasvaminen, sairastuminen, menetys tai uuden elämänvaiheen alku.
Kirjailija Milan Kundera on sanonut, että jokaisen pitäisi kirjoittaa elämästään vuosittain. Tehdä siis eräänlainen välitilinpäätös itsensä ymmärtämiseksi ja tiedon säilyttämiseksi.
Kun katsot taaksepäin, saatat huomata uusia asioita, joista voit olla kiitollinen. Usein enemmän kuin osasit odottaa. Saat iloa ja hyötyä koko loppuelämäksesi, kun uskallat kertoa tarinoitasi rehellisesti omalla äänelläsi.
Mistä kertoisin, kun elämäni on ollut niin tavallinen?
Joskus kuulemme kirjoittajan epäilevän: “Minun elämässäni ei ole tapahtunut mitään niin ihmeellistä, että siitä kannattaisi kirjoittaa.” Tämä on turha huoli. Kiinnostava elämäkerta ei kerro “kiinnostavasta elämästä”, vaan se kertoo kiinnostavia havaintoja yhden ihmisen elämästä. Jokainen elämä on ainutkertainen ja sellaisenaan arvokas.
Sinun tarinastasi tulee kiinnostava, kun kerrot rehellisesti, miten sinä olet elämän kokenut. Juuri rehellisyys tekee julkkistenkin elämäkerroista kiinnostavia. Esimerkiksi Michelle Obaman elämäkerrasta on jäänyt mieleen Michellen kokemukset äidin ja uranaisen tehtävien ristipaineessa. Nämä kokemukset puhuttelevat naisia ympäri maailman.
Vesa-Matti Loirin elämäkerrassa kosketti hänen elämäänsä leimannut tumma pohjavire. Se tuntui hänen tarinassaan oleellisemmalta kuin julkkiselämän kuvaukset tai naisseikkailut.
Psykoterapeutti, psykologi Pirjo Vesterinen tiivistää asian hienosti: “Kauneimmin elämäkertakirjoittaminen varmaan toimii, kun se vie kirjoittajan siihen päätelmään, että jokaisella on omanlaisensa elämä, eikä sitä kannata verrata toisten elämään, sillä elämä on ainutkertainen ja sellaisenaan riittävä ja arvokas.” (Pirjo Vesterinen, Hyvä Terveys 2014)
Miten kurssi käytännössä toteutuu?
Kurssiin sisältyy kahdeksan etätapaamista (Teams), joihin saat kutsun sähköpostiisi. Tapaamiset pidetään joka toinen viikko sunnuntai-iltapäivisin. Näin kurssin kestoksi tulee noin 3,5 kuukautta.
Sunnuntaiset etätapaamiset kestävät ryhmän koon mukaan 1–1,5 h. Saat jokaisen tapaamisen jälkeen sähköpostiisi aineistopaketin tehtävineen. Jokainen tehtävä vie kirjoitustyötäsi eteenpäin.
Annamme aluksi ideoita ja pieniä ja keveitä harjoituksia, sitten vähitellen suurempia. Kunnes huomaat, että oletkin uudessa merkityksen maailmassa, oman kirjoittamisesi maailmassa.
On helpompi käydä ohjatulla jumppatunnilla kuin voimistella yksin kotona. Myös kirjoittajat ansaitsevat tukea ja ohjausta menestyäkseen hankkeissaan. On helpompi kirjoittaa ohjatulla polulla ja tehtävien avulla kuin yksin omien kysymysten ja epäilysten hetteikössä. Kirjoittamisen kurssilla etenet kuin junan kyydissä – riittää että lähdet matkaan.
Kuinka paljon aikaa kurssi vaatii?
Pystyt itse säätelemään tavoitteen laajuutta ja sovittamaan tehtävien tekemisen omaan viikkorytmiisi. Edistyt työssäsi, vaikka sinulla olisi juuri nyt vain vähän aikaa kirjoittamiselle. Tehtävät on suunniteltu niin, että selviät niistä nopeasti. Halutessasi voit tietenkin käyttää paljon enemmänkin aikaa.
Vertailun vuoksi: voit käydä jumpassa yhden tai useamman kerran viikossa – kaikki on hyödyksi ja kasvattaa kuntoa. Voit milloin tahansa kurssin aikana lähteä lomalle tai vaikka mökille. Tehtävät tulevat luoksesi mihin tahansa, missä sinulla on verkkoyhteys.
Kukaan ulkopuolinen ei kontrolloi tekemistäsi tässä ohjelmassa. Viikkotehtävien tarkoitus on pitää kirjoittaminen käynnissä. Varsinainen tavoite on käsikirjoituksesi edistyminen ja ilo, jonka tämän tavoitteen saavuttaminen sinulle tuottaa.
Pitääkö omia tekstejä näyttää muille?
Moni haluaa aloittaa elämästään kirjoittamisen rauhassa, eikä ole valmis jakamaan tekstejään muille ainakaan alkuvaiheessa. Tällä kurssilla työskentelet itsenäisesti ja voit kirjoittaa tarinaasi näyttämättä sitä kenellekään ulkopuoliselle ennen kuin olet siihen valmis. Olet vapaa etsimään omaa ääntäsi ja tyyliäsi. Voit tehdä kokeiluja, mistä kaikesta ja minkä verran haluat kirjoittaa.
Eräs kirjoittajamme kommentoi: Minulle sopii hyvin, että kurssilla ei arvostella kirjoituksia millään tavoin. Jos jokainen kirjoitelma arvosteltaisiin, en uskaltaisi kokeilla ja yrittäisin vain tehdä ”valmista” tekstiä. Se tekisi stressaavaksi koko homman. Nyt uskallan vähän leikitellä ja kirjoitella sitä sun tätä.
Kirjoittamisen aikana voit miettiä, kirjoitatko elämästäsi vain itseäsi varten. Vai julkaisetko käsikirjoituksen omakustanteena pienelle piirille tai jopa isommalle lukijakunnalle. Saat kurssilla tietoa näistä vaihtoehdoista.
Entä jos en muista riittävästi?
Aluksi voi tuntua siltä, ettet muista mitään, mutta usko pois, muisti virkistyy. Moni kirjoittaja yllättyy, miten paljon unohtuneita muistoja kurssilla alkaa tulla mieleen. Kurssilla opit myös, miten voit kirjoittaa, vaikka tuntisit muistojesi olevan haalistuneita ja epävarmoja.
Kurssilla kirjoitat ja muistat lisää tehtävien avulla. Elämäntarinan kirjoittaminen voi tuntua suurelta työmaalta. Tehtäviä tekemällä materiaalia kuitenkin kertyy kuin huomaamatta, ja kirjoittajalle materiaali on voimaa, vaurautta.
Ohjelman avulla vältät eteesi mahdollisesti tulevat karikot, varmistat työsi etenemisen ja pääset vaikeuksien yli. Kurssilla eteneminen on helppoa, sillä tehtävät tulevat luoksesi, ja niihin vastaamalla tarinasi kasvaa. Välitämme sinulle parhaan osaamisemme hyvän kirjoittamisen tekniikoista ja elämäkerran rakenteen suunnittelusta!
Miten kirjoittaa elämäkerta? – Tule mukaan!
Seuraava kurssi alkaa 31.8.2025 – Ilmoittaudu mukaan nyt!
Kurssille mahtuu vain kahdeksan osallistujaa, joten toimi nopeasti. Kurssin aikana pienryhmämme tapaa verkon välityksellä (Teams) kahdeksan kertaa. Tietokoneen peruskäyttötaidot riittävät mainiosti osallistumiseen. Kurssiaineisto tulee sinulle suoraan sähköpostiin.
Etätapaamiset pidetään joka toinen sunnuntai klo 13–14.30. Jokaisella tapaamisella on teema, ja sen lisäksi keskustelemme kysymysten ja kokemusten pohjalta ryhmän luottamuksellisessa ilmapiirissä.
Tapaamisen jälkeen saat sähköpostiisi uuden kurssiaineiston ja tehtävät. Jokainen tehtävä vie kirjoitustyötäsi eteenpäin. Ohjelman hinta on 495,00 (hintaan sisältyy alv 25,5%), jonka voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.
Tapaamisten teemat:
- Tästä se alkaa! Muistelemaan virittäytyminen
- Havainnot ja näyttämisen taito
- Aineistonkeruu, rakenne ja rajaaminen
- Tarinallistaminen
- Aloittaminen
- Lapsuus ja nuoruus
- Aikuisuus ja nykyhetki
- Päättäjäiset
Kurssi alkaa 31.8.2025, ja tapaamiset pidetään pääsääntöisesti kahden viikon välein sunnuntaisin. Poikkeus: isänpäivän 9.11. tapaaminen siirtyy viikolla eteenpäin. Muutokset mahdollisia pakottavista syistä.
“Ihminen voi kirjoittamalla muuttaa oman elämänsä ja kirjoittamisen voimalla myös murtautua ulos lapsuuden ja nuoruuden vankilastaan, toteuttamaan omia mieltymyksiään, omia unelmiaan ja kehittämään omia uinuvia kykyjään.”
– Claes Andersson, Luova mieli: kirjoittamisen vimma ja vastus, Kirjapaja 2002
Koen astuneeni kurssilla jostain portista sisään ja löytäneeni uuden ulottuvuuden itsessäni ja kirjoittamisessa. Se tuntuu sisäisenä rikkautena, tilana ja turvapaikkana, jossa voi käsitellä asioita, vaikka mitä tapahtuisi. Toisaalta se tuntuu myös rohkeutena tarttua aiheisiin joista ”ei saisi kirjoittaa”.
– Adela Pajunen, Kirjoita elämäsi tarinat -kurssipalaute
Kurssin aikana kirjoitin monia kipeitä muistoja auki ja sain emotionaalisen kosketuksen itseeni lapsena. Muisto muistolta olen vahvistunut ja rohkaistunut luottamaan omaan ilmaisuuni.
– Anja Kuhalampi, Kirjoita elämäsi tarinat -kurssipalaute
Saat ohjelmassa vastauksia ainakin seuraaviin kysymyksiin:
- Mistä aloitan kirjoittamisen?
- Kenelle kirjoitan?
- Millä tyylillä kirjoitan?
- Mistä saan virikkeitä?
- Miten valitsen sanottavani?
- Missä järjestyksessä kerron asiat?
- Miten jatkan keskeneräistä työtä?
- Miten saavutan tavoitteeni?
Keitä olemme?
.
Petri Tamminen on kirjailija sekä kirjoittajakouluttaja. Petri saa kursseistaan jatkuvasti kiittävää palautetta. Hän on tiivistänyt kurssille keskeiset ajatuksensa ja ohjeensa kirjoittamisesta.
Anu-Liisa Rönkä on viestinnän ammattilainen ja työnohjaaja, joka on perehtynyt elämäkerrallisten kirjoitusprosessien ohjaamiseen.
Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä: anuliisa@tarinavoima.fi
Tervetuloa mukaan!
Palautetta kursseiltamme
Kurssi oli minulle erittäin hyödyllinen.
Tarinallistaminen on varmaan paras oppi minulle. Kirjoitan vaarini muistelmia, ja vaikka en koskaan tavannut vaariani, hän on muuttunut eläväksi ihmiseksi tämän kurssin ansiosta.
– Juhani Vättö
Tarvitsen sopivasti ulkoista painetta, että saan jotain aikaiseksi. Tämä kurssi toimii tähän tarkoitukseen erinomaisesti.
Pitkäjännitteisempi muistelu- ja kirjoitustyö nyt valmisteluvaiheessa on ollut niin huikea oivallusten, ilojen ja itkujen sarja, että täpinöissäni odotan, mitä tästä vielä seuraa. Materiaalia onkin kertynyt paljon eli uskoisin, että tällaisen elämän eläneenä minulla riittää asioita, joista kirjoittaa.
– Eeva Koponen
Kouluaikana pidin kovasti ainekirjoituksesta. Koko elämäni olen kirjoittanut päiväkirjoja.
Olen kirjoitellut aamusivuja ja ajatuksen virtaa selvitelläkseni päässä meluavia ajatuksia. Olen aina kokenut, että on helpompi ajatella kynä kädessä. Kuitenkin nyt, ensimmäistä kertaa, on selkeitä ohjeita, miten kuljettaa ajatuksia hallitusti eteenpäin.
– Tea Jysmä
Kirjoittaminen tuo minulle iloa. Kirjoitan, jotta muistaisin.
Haluan saada jonkinlaisen kokonaiskäsityksen elämästäni ja oppia tuntemaan itseäni enemmän. Minulla on jo valmiina tekstiä, mutta haluan panna ne järjestykseen. Kun kirjoitan elämästäni, se muuttuu merkitykselliseksi itselleni ja toivottavasti myös mahdollisille lukijoille.
– Aira Virtala
En ole koskaan ollut verkkokursseilla ja olin alkuun hieman skeptinen. Pidin tästä kurssista kuitenkin paljon.
Voi sanoa, että siitä tuli lämmin paikka sisälleni. Vaikka kurssitehtävien teko tahtoi jäädä aina viime tippaan, tuntui lopulta aina ylenpalttiselta saada uppoutua omiin muistoihinsa. Muistin paljon sellaista, mitä en olisi muistanut ilman harjoitteita.
Esimerkiksi aistihavaintoihin keskittyminen tuntui nostavan pintaan sellaisia asioita, joiden olemassaolosta en ollut oikein edes ollut tietoinen. Ja koska tehtävät olivat järjestään melko lyhyitä, niihin tarttuminen ei tuntunut liian ylivoimaiselta työviikon jälkeen.
– Ilkka Kuosmanen
Kurssin kymmenen viikon aikana olen saanut inspiroivaa ja hyödyllistä oppia luovan kirjoittamisen tueksi.
Etäopiskelu on tuntunut hyvältä. Opiskelua on voinut edistää juuri siihen aikaan, kun itselle on sopivinta. Jännityksestä kihelmöiden olen odottanut sunnuntaiaamupäivisin ilmestyneitä materiaaleja ja tehtäviä.
Viikkoaineistot ovat timanttisia! Niissä on taitavasti kiteytetty luovan kirjoittamisen ydinasiat. Ne ovat myös hyvin käytännöllisiä ja kannustavia, pureutuvat juuri niihin kohtiin, jotka ovat kirjoittajalle haasteellisia. Anu-Liisalle haluaisin sanoa, että kiitos täsmällisestä, viisaasta ja kannustavasta tyylistäsi. Olet luonut lämpimän, inspiroivan ja kannustavan tunnelman tälle kurssille! Kiitos siitä!
– Adela Pajunen
Hei Anu-Liisa! Kiitän sinua kurssin johtamisestasi. Ilman kurssiasi ja kannustavia palautettaisi en olisi päässyt tähän kirjoittamisvireeseeni. Olet erinomainen ymmärtämään ideani ja ajatukseni. Kiitos!
– Marjatta Munukka
Kurssin kymmenen viikon aikana olen ollut sunnuntaisin hiukan jännittynyt. Minkähänlaista osviitta ja neuvoa Anu-Liisa tänään jakaa? Kertaakaan en pettynyt.
Vaikka olen ikäni kirjoittanut, tuntui, että kaikki ohjeet olivat tuoreita ja tavallaan uusia. Erityisesti minulle on ehkä hyötyä havainnoinnin opettelusta ja tarinareseptin noudattamisesta. Oli tosi hyvä, että ryhdyin tuumasta toimeen ja ilmoittauduin kurssille.
Emmin ensin, koska pienituloisena eläkeläisenä jokainen euro on tärkeä. Mietin, maltanko käyttää niistä osan tähän. Hyvä, että maltoin. En ole katunut tippaakaan.
– Tuuli Tamminen-Syrjälahti
Kurssille miettimäni tavoite ylittyi moninkertaisesti, sain ihan valtavasti. Suosittelen kurssia lämpimästi kaikille tarinan kirjoittamisesta haaveileville.
Kurssi avaa konkreettisesti ja mielenkiintoisesti tarinan kerronnan maailman monet mahdollisuudet. Se innostaa ja kannustaa rohkeaan avautumiseen ja luo ihan uusia valmiuksia kirjoittamiseen. Paljon enemmän kuin mitä pystyin edes kurssille ilmoittautuessani kuvittelemaankaan.
Superkiitos tämän kurssin kehittämisestä! Olen niin iloinen, että sain olla mukana.
– Riitta Luhanka-Aalto
Joka sunnuntai odotin uusia harjoituksia ’sormet näppäimillä’, valmiina sukeltamaan seikkailuihin. Anu-Liisan viisaat ja lempeät ohjeet ravitsivat sydäntä, sielua ja mielikuvitusta. Suosittelen kurssia oman äänensä ja itsensä etsijöille, uusia luovia virikkeitä kaipaaville, kaikille kirjoittaville ihmisille. Kurssi oli löytöretki monella tasolla: teknisesti, sisällöllisesti ja emotionaalisesti.
– Anja Kuhalampi
Tästä on hyvä jatkaa kirjoittajan uraani. Voin lämpimästi suositella kurssia kaikille, jotka haaveilevat oman tarinansa kirjoittamista tai vain muuten vaan kirjoittamisesta. Anu-Liisa johdattaa sinua lempeällä mutta varmalla otteella kirjoittamisen ihmeelliseen maailmaan.
– Outi Hjelmeroos
Suosittelen kurssia. Se jäsentää ajattelua. Se voi olla matka itseen, surutyötä, terapiaa, historian tallentamista. Mitä vain! Kiitos kurssista!
– Marja Kallioniemi
Suosittelen lämpimästi kurssia kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille! Jokaisen tarinat ja kokemukset ovat ainutlaatuisia ja arvokkaita, ne ansaitsevat tulla näkyviksi ja jaetuiksi. Lisäksi kirjoittaminen suo mahdollisuuden näkökulman laajenemiseen, ymmärryksen lisääntymiseen ja eheytymisen tunteeseen.
– Seija Honkanen
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä: anuliisa@tarinavoima.fi